Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.)

utorok, 12. september 2017 12:33 | Autor: Jakub Vaverka

Alvaro Morata
Alvaro Morata | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea sa chce vyvliecť z pokuty od futbalovej asociácie FA za hanlivé pokriky fanúšikov v súvislosti s útočníkom Alvarom Moratom. (The Sun)

WEST HAM: West Ham United vraj mohol v závere letného prestupového obdobia získať Andrého Schurrleho z Borussie Dortmund. (The Sun)

SOUTHAMPTON: Obranca Virgil Van Dijk sa vrátil do zostavy Southamptonu. Za rezervný tím do 23 rokov odohral stretnutie proti Aston Ville. Soton prehral 0:4. (The Sun)

WEST HAM: West Ham United získal včera prvé body v novom ročníku, keď v napínavom zápase porazil na svojom ihrisku Huddersfield 2:0.

MANCHESTER CITY: Brankár Manchestru City Ederson sa vrátil do tréningového procesu po hrôzostrašnom zákroku Sadia Maného z Liverpoolu. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: Brankár Manchestru United David De Gea prehlásil, že Red Devils neznášali, keď museli pozerať Ligu majstrov bez účasti v tejto súťaži. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: Presný dátum návratu švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča do zostavy Manchestru United je stále nejasný. (Daily Mirror)

CRYSTAL PALACE: Nástupcom Franka De Boera na poste trénera Crystal Palace bude Roy Hodgson. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Manchester City pozorne sleduje obrancu Sportingu Kansas City Erika Palmera-Browna. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Tréner Man City Pep Guardiola si myslí, že ofenzívne partnerstvo medzi Sergiom Aguerom a Gabrielom Jesusom je na vysokej úrovni. (Daily Mail)

CHELSEA: Obranca Gary Cahill si myslí, že pozícia kapitána v Chelsea nezmení spôsob jeho hry. (Daily Express)

CHELSEA: Nový hráč v kádri Chelsea, anglický stredopoliar Danny Drinkwater, utrpel pred zápasom Ligy majstrov proti Karabachu zranenie. (Daily Express)

ARSENAL: Obranca Arsenalu Hector Bellerín tvrdí, že Arsenal urobí v tejto sezóne všetko preto, aby vyhral Európsku ligu. (Daily Express)