Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.9.)

utorok, 12. september 2017 12:35 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid bude meniť útoku

Španielsky plátok Don Balon píše, že Real Madrid plánuje v letnom prestupovom období predať francúzskeho útočníka Karima Benzemu a waleského bombardéra Garetha Balea. Naopak, do Madridu by prišli Antoine Griezmann z Atlética a argentínsky kanonier Paulo Dybala z turínskeho Juventusu.

United minie 100M

Daily Star opäť píše o záujme Manchestru United o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna. Kanonier Atlética Madrid by sa vraj mohol sťahovať na Old Trafford už v zimnom prestupovom období, pričom Red Devils chystajú na jeho kúpu rovných sto miliónov eur.

Bitka o veľký talent

Vo futbalovom zákulisí sa vraj chystá veľká bitka o talentovaného záložníka nemeckého Bayeru Leverkusen Atakana Akkaynaka, tvrdí anglický denník Daily Express . O služby tohto nemeckého reprezentanta do devätnásť rokov majú mať veľký záujem predovšetkým predstavitelia Barcelony a Chelsea.

Bitka o Caceresa

Chelsea a Liverpool FC sú celky, ktoré sú pripravené sa pobiť o talentovaného uruguajského obrancu Sebastiana Caceresa, informuje bulvárny plátok The Sun . Caceres hrá momentálne vo svojej rodnej krajine, pričom sa očakáva, že čoskoro prestúpi do Európy.

Man City loví v USA

Manchester City sa pokúsi v zimnom prestupovom období priviesť do svojho tímu talentovaného stredného obrancu amerického Sportingu Kansas City Erika Palmera-Browna. Denník Metro tvrdí, že kontrakt tohto mladíka v Major League Soccer vyprší na konci prebiehajúcej sezóny.