Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (12.9.)

utorok, 12. september 2017 12:27 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA/REAL MADRID: Marco Asensio prehlásil, že jeho prestup do Barcelony síce nevyšiel, no je šťastný, že je momentálne súčasťou Realu Madrid. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid je pripravené dotiahnuť prestup útočníka Chelsea Diega Costu počas prebiehajúceho týždňa. (Marca)

REAL MADRID: Zinedine Zidane vraj adresoval niekoľko dôležitých slov svojim zverencom po remízovom zápase s Levante. (Marca)

REAL MADRID: Kapitánmi Realu Madrid v tejto sezóne boli menovaní Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo a Karim Benzema.

BARCELONA: Kouč Barcelony Ernesto Valverde si myslí, že nie je čas na to, aby bol Ousmane Dembélé začlenený do tímu FCB postupne. (Marca)

BARCELONA: Útočník Juventusu Turín Paulo Dybala prehlásil, že hrať v jednom tíme s Leom Messim by mohlo byť náročné. (Marca)

BARCELONA: FC Barcelona dnes čaká zápas Ligy majstrov proti Juventusu Turín. Oba kluby sa stretli vo štvrťfinále LM v minulej sezóne, Katalánci vypadli po výsledkoch 0:3 a 0:0.

ATLÉTICO: Atlético Madrid dnes čaká prvý a zároveň možno kľúčový zápas skupinovej fázy Champions League. Rojiblancos nastúpia na pôde talianskeho vicemajstra AS Rím.

REAL MADRID: Útočník Realu Madrid Gareth Bale vraj musí užívať niekoľko liekov, aby mohol normálne fungovať. (Marca)