Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (20.10.): Kudus a Chelsea, Osimhen, Inter, Atlético Madrid či Ramsdale a boj o miesto

piatok, 20. október 2023 13:41 | Autor: Jakub Vaverka

Mohammed Kudus
Mohammed Kudus | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Denzel Dumfries rokuje o novej zmluve

Holandský obranca Denzel Dumfries uviedol, že momentálne pracuje na novej zmluve s Interom Miláno. „Diskutujeme s Interom o novom kontrakte, rokujeme a ja by som bol rád, keby som mohol ostať. Cítim sa tu totiž ako doma." Milánčania Dumfriesovi ponúkli dohodu do júna 2028. 

Mohol by Osimhen opustiť SSC Neapol?

Neapolský prezident Aurelio De Laurentiis mal v jednom z aktuálnych rozhovorov prezradiť, že rokovania o novom kontrakte s Victorom Osimhenom nenapredujú, pričom špekulácie o tom, že by mohol v budúcom kalendárnom roku odísť niekam inam. 

Kudus bol dohodnutý s Chelsea FC

Agentka Mohammeda Kudusa Jennifer Mendelewitsch hovorí, že jej klient bol pred odchodom do West Hamu dohodnutý s Chelsea. „S Chelsea sme boli dohodnutí na zmluve, ale transfer sa nestal. Kudus sa dokonca rozprával s trénerom, ale neudialo sa to, pretože Chelsea ponúkla Ajaxu vyslovene smiešnu prestupovú sumu."

Molina pracuje na predĺžení zmluvy

Španielsky denník Marca píše, že argentínsky reprezentačný obranca Nahuel Molina by mohol čoskoro podpísať s Atléticom Madrid nový kontrakt. Súčasťou tejto dohody by mala byť výkupná klauzula na úrovni deväťdesiat miliónov eur. 

Ramsdale chce bojovať o svoj post

Anglický brankár Aaron Ramsdale chce bojovať o miesto v zostave národného tímu aj Arsenalu. „Či mám strach, že prídem o miestom v repre? Jasné, v takejto situácii som prvýkrát. Chcem chytať, chcem trénerovi ukázať, že som tu aj ja." Jednotkou Anglicka je Jordan Pickford z Evertonu, jednotkou The Gunners je David Raya.