Main Content

Interu Miami sa zapáčili veteráni FC Barcelona: Odíde do USA ďalšia osvedčená hviezda?

piatok, 20. október 2023 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Inter Miami
Inter Miami | zdroj: Inter Miami

Americký celok Inter Miami získal do svojho kádra z FC Barcelona už Jordiho Albu aj Sergia Busquetsa. Najväčšou hviezdou tímu je navyše legenda katalánskeho klubu Lionel Messi. Príde na Floridu ďalšia skúsená hviezda Blaugranas?

Portál football-espana.net píše, že ďalším hráčom španielskeho majstra, ktorý by sa mohol sťahovať do americkej Major League Soccer je aktuálny kapitán FC Barcelona Sergi Roberto. Roberto má 31 rokov, celú kariéru strávil v metropole Katalánska a povráva, že by chcel skúsiť novú kapitolu.

Reporty španielsky novinárov pojednávajú o tom, že Roberto možný odchod do MLS konzultoval so svojimi bývalými spoluhráčmi a zároveň priateqmi Messim, Busquetsom a Albom. Odchod na Floridu by pre neho na záverečné kroky kariéry mohol byť vhodnou alternatívou.

V hre je naďale aj príchod Luisa Suareza, ktorý je hráčom brazílskeho Gremia, ale na konci kalendárneho roka by mohol byť voľným hráčom. „El Pistolero" je naklonený prestupu do Major League Soccer, ale musí počkať, kým mu skončí kontrakt.