Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (19.10.): Najhorší moment Neymarovho života, prečo Hazard skončil, skvelé správy pre Chelsea či Rodri a Saudi

štvrtok, 19. október 2023 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Reece James a Kalidou Koulibaly
Reece James a Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Najhorší moment Neymarovho života

Neymar si roztrhol v zápase Brazílie proti Uruguaju krížny väz na kolene, čaká ho operácia a dlhá pauza. „Je to veľmi smutný moment, najhorší v mojom živote. Viem, že som silný, ale v tejto chvíli potrebujem podporu svojej rodiny a priateľov. Nie je to jednoduché, mám ale vieru, nechávam do v rukách Božích," uviedol útočník Al-Hilalu.

Dôvod, prečo sa Hazard rozhodol skončiť

Eden Hazard vo veku 32 rokov pred niekoľkými dňami ukončil svoju profesionálnu kariéru. Prečo? „Vždy som hovoril, že skončím v momente, keď už na ihrisku nebudem mať zábavu. Nechcel som byť niekde iba kvôli peniazom. Neužíval som si tréningy a nehrával som. Rozhodnutie bolo jednoduché," dodal ex-hráč Chelsea, Lille či Realu Madrid.

Mehdi Taremi do Interu Miláno?

Športový riaditeľ talianskeho giganta Interu Miláno Marotta hovorí o možnom získaní ceneného Mehdiho Taremiho z portugalského FC Porto. „Príchod Taremiho v januári? nemyslím si to. Ale my sme Inter, sme otvorení všetkým možnostiam. Chce sem prísť veľa hráčov, stačí sa pozrieť na Pavarda, Thurama či Sommera." 

Skvelé správy pre Chelsea FC

Londýnska Chelsea pred víkendovým derby s Arsenalom hlási návrat do tréningu u obrancu Axela Disasiho, ale aj u kapitána Reecea Jamesa, ktorý nebol k dispozícii niekoľko týždňov. „Ďakujem, že ste so mnou boli trpezliví," odkázal prostredníctvom Instagramu James, ktorý by v sobotu mohol patriť medzi kľúčových hráčov CFC.

Rodri hovorí o svojej budúcnosti

Španielsky záložník Rodri prehorovil o svojej budúcnosti. „Moja budúcnosť? Som šťastný v Manchestri City. Počul som o záujme zo Saudskej Arábie, ale pre mňa by bol takýto transfer komplikovaný. Mojou prioritou sú futbalové ambície. V tomto momente sa tam Arábia nenachádza," uviedol stredopoliar Manchestru City v interview pre stanicu COPE.