Main Content

Mbappé má na Neymarovu ságu jasný názor: Vie, čo si myslím

sobota, 3. august 2019 09:38 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé a Neymar
Kylian Mbappé a Neymar | zdroj: TASR

Mbappé má 20 rokov, ale aj napriek nízkemu veku patrí medzi rešpektované postavy futbalového sveta. Útočník parížskeho PSG sa aktuálne vyjadril k prestupovej ságe okolo spoluhráča Neymara.

Kylian Mbappé je s odchodom z Paríža spájaný prakticky každé prestupové obdobie. Chcela ho Barcelona, rovnako tak mal záujem Real Madrid a spomínali sa aj anglické kluby ako Manchester City či Arsenal. Mbappé je ale v rodnej krajine spokojný. 

Jeho spoluhráč Neymar je iný prípad. V PSG je nešťastný a odchod preč je v jeho prípade na spadnutie. Uvedomuje si to aj majster sveta Mbappé. "Rešpektujem ho a aj obdivujem. Vie, čo si myslím o celej tejto situácii," začal francúzsky zakončovateľ.

"Rozprával som sa s ním pri všetkej úprimnosti a rešpekte. Povedal som mu, že si prajem, aby s nami zostal," vyjadril svoj názor Mbappé.

Momentálne to vyzerá, že Neymar do konca prestupového obdobia dres predsa len zmení. Aj keď kouč Parížanov Thomas Tuchel povedal, že hráč je s tímom a očakáva, že nastúpi aj do prvého ligového zápasu.