Main Content

Real Madrid sa dohodol s Ajaxom na posile za 70 miliónov eur

sobota, 3. august 2019 09:09 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid mal rýchly vstup do prestupového obdobia a získal piatich nových futbalistov. Biely Balet následne spomalil, ale aktuálne zapĺňa stránky športových médií. Vyzerá to totiž tak, že získal mladú hviezdu z Ajaxu Amsterdam.

Uplynulé týždne boli venované záujmu Realu Madrid o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United. Los Blancos sú však stále ďaleko od dohody s Red Devils, pričom je nejasné, či Pogba vôbec do španielskej La Ligy prestúpi.

Klubové vedenie preto pracovalo na iných frontoch. Konkrétne na holandskom. Denník Marca napísal, že sa Real Madrid dohodol s Ajaxom Amsterdam na získaní mladého Donnyho Van De Beeka. "Oba kluby sa dohodli na prestupe 22-ročného futbalistu. Real si všimol Van De Beekove schopnosti v minulej sezóne," píšu španielski novinári. 

Včera podvečer sa k celej veci vyjadril aj samotný Van De Beek, ktorý bol ale zdržanlivý. "Áno, je tu záujem zo strany Realu Madrid, ale ľudia sú moc nedočkaví," povedal. Teraz by ale mala byť dohoda na svete, čaká sa iba na oficiálne potvrdenie. Hráč by mal stáť 70 miliónov eur.