Main Content

Salah, Mané a Firmino nestačia: Liverpool ide po ďalšej megahviezde!

sobota, 7. júl 2018 09:23 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Liverpool mal v minulej sezóne jeden z najlepších útokov spomedzi všetkých európskych tímov. Perfektní Salah, Firmino a Mané rozkladali obranu za obranou. Ofenzíva The Reds by mohla dostať pred novým ročníkom ďalší útočný klenot. 

V posledných dňoch sa vo futbalovom svete špekuluje predovšetkým o tom, že Juventus Turín získa hviezdneho Cristiana Ronalda z Realu Madrid. Málokto sa však zameriava na to, čo to bude znamenať pre súčasných zakončovateľov Starej Dámy. Gonzalo Higuaín by vraj mal v klube aj napriek záujmu Chelsea ostať, to ale nemusí platiť pre Paula Dybalu.

Argentínsky zlatý chlapec Dybala má za sebou sklamanie z majstrovstiev sveta 2018 v Rusku, kde bol dlhodobo prehliadaný trénerom Jorgem Sampaolim a zahral si dovedna len 22 minút. V Turíne má byť údajne šťastný, ale prestupu inam by sa vraj nebránil. „Liverpool je pripravený využiť prestup Cristiana Ronalda do Realu Madrid,“ píše denník Mirror.

„Ak sa tento transfer stane skutočnosťou, Liverpool bude pracovať na získaní Paula Dybalu. Talianske reporty hlásajú, že The Reds sa už mali u Zebier informovať, či je tento Argentínčan dostupný,“ tvrdia britskí novinári. „Juventus Dybalu predať nechce, ale všetko môže zmeniť Ronaldov príchod.“

K celej veci sa na svojej webovej stránke vyjadril aj samotný Liverpool, ktorý však viac svetla do celého prípadu nepriniesol. „Príbeh je produktom médií. Nemusí preto reprezentovať postoj Liverpoolu FC.“ Paulo Dybala by mohol prestúpiť do anglickej Premier League za čiastku pohybujúcu sa na úrovni sedemdesiatich miliónov eur.