Main Content

Za Škriniara ponúkol veľkoklub takmer 65 miliónov eur, potvrdil agent!

utorok, 30. január 2018 08:18 | Autor: Martin Gregor

Škriniar za 65 miliónov eur?
Škriniar za 65 miliónov eur? | zdroj: TASR

Včera sme vás informovali o pretrvávajúcom záujme futbalových veľkoklubov o služby Milana Škriniara.

V súvislosti s 22-ročným obrancom Interu Miláno sa okrem Atlética Madrid začali spomínať aj tie najväčšie kalibre v podobe FC Barcelona, Manchestru City a najnovšie aj obhajcu trofeje Ligy majstrov Realu Madrid či Manchestru United. Informoval o tom taliansky denník Gazetta dello Sport.

Na tieto špekulácie sa rozhodol reagovať Škriniarov agent Karol Csontó, ktorý bol aj pri realizácii jeho prestupu zo Sampdorie Janov do Interu.

,,Nechcem to veľmi konkretizovať, ale môžem potvrdiť, že jeden z tých klubov nám urobil ponuku a bolo to na úrovni 60 až 65 miliónov eur,“ potvrdil Csontó v rozhovore pre portál sport.sk.

Csontó však zároveň dodal, že Škriniar v zimnom prestupovom termíne v žiadnom prípade Inter neopustí. Stanovisko ,,Nerazzurri” je jednoznačné – slovenský reprezentant nie je na predaj, pretože pre klub je nesmierne dôležitý.

Škriniarov agent však dodal, že počas letného prestupového obdobia môže byť situácia odlišná. ,,Dovtedy ostáva ešte sedem mesiacov a za tento čas sa môže stať strašne veľa vecí.