Main Content

Milan Škriniar by sa mohol stať spoluhráčom Messiho či Ronalda!

pondelok, 29. január 2018 12:00 | Autor: Martin Gregor

Škriniar - záujem
Škriniar - záujem | zdroj: TASR

Veľký slovenský talent Milan Škriniar je opäť v centre futbalových médií. Taliansky denník Gazetta dello Sport informuje, že o jeho služby majú záujem hneď tri veľkokluby.

Kúpu Milana Škriniara zo Sampdorie Janov možno označiť za najvydarenejší krok Interu Miláno za posledné roky. Talentovaný slovenský obranca sa expresne rýchlo udomácnil v mužstve Nerazzurri a prevzal úlohu lídra defenzívy modro-čiernych.

22-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom sa tak rýchlo ocitol v centre pozornosti ďalších slávnych klubov. Najprv sa špekulovalo o záujme Atlética Madrid, ktoré sa ho vraj snažilo získať už v uplynulom lete, no ponuka Interu Miláno bola pre Janov zaujímavejšia. Neskôr už v dobe, kedy sa Škriniar udomácnil v základnej zostave Interu, sa mala prvýkrát ozvať Barcelona.

Ako informuje Gazetta dello Sport aktuálne do boja o služby slovenského reprezentanta vstúpili ďalšie dva silné kalibre – popri “Messiho” Barcelone chodia kvôli Škriniarovi sledovať zápasy Interu aj skauti Realu Madrid a Manchester City.

Škriniarov odchod z Interu počas zimného prestupového obdobia sa javí ako nereálny, no v lete prestup, ktorý by bol pre slovenský futbal z viacerých dôvodov historický, vylúčiť nemožno.

Športový riaditeľ Interu Piero Ausilio reagoval na všetky špekulácie ohľadom Škriniara jednoznačným vyhlásením: ,,Nie je na predaj!“ K fámam sa dávnejšie vyjadril aj samotný obranca, ktorý potešil fanúšikov Nerazzurri vyhlásením, že nad odchodom z klubu v žiadnom prípade neuvažuje.

Letné prestupové obdobie však prinesie ďalšie rekordné prestupové čiastky a ak si jeden z gigantov zaumieni, že chce Škriniara kúpiť, Inter bude v náročnej pozícii. Prípadný reálny záujem Realu Madrid či FC Barcelona by určite nedával spávať ani samotnému Škrinoarovi.