Main Content

Roy Keane odkázal Josému Mourinhovi: Drž hubu a rob to, čo máš!

piatok, 3. november 2017 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho, Roy Keane
José Mourinho, Roy Keane | zdroj: TASR

José Mourinho kritizoval po zápase s Tottenhamom fanúšikov Manchestru United. To nenechalo chladným niekdajšieho kapitána Red Devils a v súčasnosti futbalového analytika Roya Keana.

José Mourinho po zápase s Tottenhamom Hotspur (1:0) kritizoval fanúšikov Manchestru United. Nepáčilo sa mu, že ho diváci vypískali za to, že vystriedal Marcusa Rashforda a na ihrisko pustil Anthonyho Martiala. Ako sa nakoniec ukázalo, Martial sa stal jediným strelcom stretnutia.

Slová na adresu priaznivcov Red Devils nenechali chladným Roya Keanea. Veľká osobnosť a bývalý kapitán Manchestru sa tvrdo obul do portugalského kormidelníka. Jeho slová priniesol denník Daily Mirror. „Znepokojuje ma, že sa Mourinho necháva rozptyľovať kritikmi. Dostáva približne osem až deväť miliónov libier ročne. Mal by sa sústrediť na svoju prácu.“

„Musí sa nad to povzniesť, byť niekde inde ako kritici. Vyzerá však, že sa nechá veľmi ľahko rozhodiť,“ myslí si jeden z najtvrdších obrancov histórie Premier League. „Jednoducho, drž hubu a sústreď sa na svoju robotu. Dostávaš za to veľmi slušný plat,“ nebral si servítku pred ústa Keane.

José Mourinho často komentuje rozhodcov, trénerov ostatných tímov a najnovšie aj fanúšikov. V Manchestri sa nachádza veľa osobností ako Ferguson, Charlton či práve Keane a Portugalčan nie je v pozícii, že by si mohol dovoliť  kapacitám takéhoto rangu protirečiť. Keanove slová „Mou“ doposiaľ nekomentoval.