Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (13.9.)

streda, 13. september 2017 09:43 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: FC Barcelona sa v januárovom prestupovom okne vráti do boja o Jeana Michaela Seriho z OSG Nice. (Daily Express)

REAL MADRID: Prestupový cieľ Realu Madrid Timo Werner z RB Lipsko vraj nemá v kontrakte výkupnú klauzulu. (The Sun)

REAL MADRID: Francúzsky útočník Karim Benzema by mal podpísať s Realom Madrid nový kontrakt s výkupnou klauzulou 900 miliónov libier. (The Sun)

BARCELONA: Útočník Juventusu Turín Paulo Dybala nevylúčil, že sa jedného dňa pridá k FC Barcelona. (The Sun)

REAL MADRID: Útočník Realu Madrid Gareth Bale prehlásil, že po prípadnom góle proti svojmu ex-klubu Tottenhamu sa možno nebude vedieť ovládnuť. (Daily Mail)

ATLÉTICO: Transfer útočníka Diega Costu z Chelsea do Atlética Madrid by mal byť dokončený v najbližších dňoch. (Daily Mail)

SEVILLA/MADRID: Sevilla chce súdiť Atlético Madrid za to, že kúpilo v lete útočníka Vitola aj napriek zákazu prestupov. (Daily Mail)

BARCELONA: Barcelona fantasticky vstúpila do nového ročníka Ligy majstrov, keď na Camp Nou porazila Juventus Turín rozdielom triedy 3:0.

ATLÉTICO: Atlético Madrid odohralo prvý zápas skupín Ligy majstrov na pôde AS Rím. V napínavom zápase sa zrodila bezgólová remíza 0:0.

ATLÉTICO: Kouč Rojiblancos Diego Simeone chválil svojich zverencov za aktívny výkon, akurát ho mrzelo, že nedokázali skórovať.