Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.)

streda, 13. september 2017 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CRYSTAL PALACE: Nový tréner CPFC Roy Hodgson odmietol dve ponuky z Číny, pretože veril, že sa vráti do Premier League. (Daily Mirror)

WEST HAM: William Carvalho zo Sportingu Lisabon by rád prestúpil do West Hamu United. Klub sa ho neúspešne snažil získať v lete, pokúsi sa o to aj v zime. (Daily Mirror)

TOTTENHAM: Harry Kane má podľa denníka Daily Express šesť zápasov v Lige majstrov na to, aby dokázal, že patrí medzi svetovú špičku. (Daily Express)

ARSENAL: Prestupový cieľ londýnskeho Arsenalu Karim Benzema by vraj mal podpísať s Realom Madrid nový kontrakt. (The Sun)

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United José Mourinho prehlásil, že jeho tím proti FC Bazilej (3:0) hral ako z playstation. (The Sun)

WEST HAM: Brankára West Hamu United Joea Harta nezaujímajú čisté konta, ale získané body Kladivárov. (The Sun)

TOTTENHAM: Bývalý hráč Tottenhamu Hotspur Gareth Bale uviedol, že nevie, či sa dokáže ovládnuť, ak v Lige majstrov skóruje za Real proti Kohútom. (Daily Mail)

CHELSEA: Prestup útočníka Diega Costu z Chelsea do Atlética Madrid by mohol byť oficiálne dokončený počas tohto týždňa. (Daily Mail)

LEICESTER: Talentovaný Demarai Gray je blízko k podpisu nového kontraktu s Leicestrom City. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Útočník Mohamed Salah prehlásil, že jeho spoluhráči v Liverpoole FC sú preňho ako rodina. (Daily Star)

CHELSEA: Londýnska Chelsea sa po sezónnej pauze vrátila do Ligy majstrov vo veľkom štýle. The Blues rozmetali azerbajdžanského majstra Karabach v pomere 6:0.