Main Content

5 Sloveniek a jedna Češka nám pripomínajú, aké sú fitnessky krásne

streda, 14. september 2016 09:56 | Autor: Viktor Štefaňák

5 Sloveniek a jedna Češka nám pripomínajú, aké sú fitnessky krásne
5 Sloveniek a jedna Češka nám pripomínajú, aké sú fitnessky krásne | zdroj: Instagram

Ak sa bavíme o fitness ako o športe, často krát nás napadne Arnold Schwarzenegger, potom hneď steroidy alebo veľkí a prehnane svalnatí muži. Takouto vetou sme začali posledný článok s krásnou bikini fitnesskou. Práve ním sme chceli ukázať, že svaly, najmä na ženskom tele, nemusia byť na škodu. Naopak, sú veľmi potrebné. Spoznajme aj ďalšie krásne ženy.

Karolína Malisová

Česká Miss z roku 2015 pochádza z Opavy. Je to veľký fanúšik športu. Dokážeš skĺbiť atletiku, jazdu na koni a snowboarding? Karolína áno. Navyše vie inšpirovať svojím outfitom či fajnovými raňajkami.


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu

Jana Tomas

Ako spojiť blogovanie, skvelú postavu a inšpiratívne fotky? Pozri si profil Janky Tomas. Módou žije už dobrých 18 rokov, čo nie je málo. Takže o štýle niečo vie. Ak dlhšie uvažuješ o živote na voľnej nohe, cestovaní po svete, zarábaním tým čo ťa baví, napíš jej a určite ti pár tipov rada poskytne.


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu

Lucia Slaninková

Slovenská vicemiss a priateľka Tomáša Tatára. Čo je viac? To už necháme na vás. Každopádne, nádherná slovenská diva nám na jej profile pripomína, ako má vyzerať pravé slnečné leto. K tomu dobrá postavička. Otázka je, či Lucia rieši makronutrienty a dáva si pozor na príjem cukru a sacharidov.


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu

Zuzka Forbaková

Tanec rozvíja našu kreatívnu časť mozgu. Tá sa nachádza v pravej časti mozgu a ovláda našu ľavú stranu tela. Mimochodom, preto sa práve ľaváci označujú ako citlivejší a kreatívnejší ľudia. Na ľavej strane máme totiž aj čo? Predsa srdce. Pravá hemisféra je síce potláčaná celú našu základnú školu, no Zuzka sa rozhodla, že tancom sa bude živiť a inšpirovať aj nás. Čo je krajšie ako cítiť rytmus hudby, skvele sa hýbať a ešte aj dobre vyzerať?


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu

Karolína Miková

Slovenské hory sú naša dominanta. Najväčšie z nich sú Vysoké Tatry. A práve z pod tatranských štítov je Karolína. Finalistka Miss Universe rada fotí, podľa Instagramu najmä seba. Ale určite je načo sa, ešte stále v lete, pozerať.


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu

Saskia Cakoci

Čomu sa povie sezóna snov? Ak v nej získate zlatú medailu na majstrovstvách Európy a absolútny titul na IFBB Diamond Cup i Olympia Amateur Spain. To sa podarilo Slovenke Saskii Cakoci, našej najúspešnejšej bikini fitnesske. Aj ona sama potrebuje silové tréningy a dostatočný príjem bielkovín. Bez toho žiadna žena nevyformuje svoju postavu. Priznáva to aj ďalšia bikini fitnesska Martina Buckova.


zdroj foto: Instagram
zobraziť celú galériu