Main Content

Analýzy 2. kola talianskej Série A: Štyri zápasy pre tipujúcich

sobota, 11. september 2010 14:27 | Autor: Sport7 sk

Analýzy 2. kola talianskej Série A: Štyri zápasy pre tipujúcich
Analýzy 2. kola talianskej Série A: Štyri zápasy pre tipujúcich | zdroj: SITA

Talianská Séria A pokračuje tento víkend svojim druhým kolom. Pripravili sme pre vás predzápasovú analýzu k štyrom najzaujímavejším zápasom z pohľadu tipujúcich.


Sobota


Inter Miláno - Udinese

Zápas Interu Miláno proti Udinese bude pre zverencov trénera Benitéza náročná skúška. Majú pred sebou aj zápas v Lige Majstrov, takže by v tomto zápase mali doladiť zostavu.
Interu budú chýbať Maicon, Thiago Motta aj mladý Santon, takže bude hrať vo formácii 4-2-3-1 s Militom na hrote a Sneijder, Eto'o a Pandev ho budú zozadu podporovať.
Udinese má taktiež problémy v defenzíve: mimo sú Basta, Ferronetti a Isla. Okrem tejto trojice budú chýbať aj Coda a Denis, obaja kvôli zraneniam. Inter je síce favorit, no čaká ho súper s ťažko priechodnou zostavou.

  • Pod 2.5 gólu kurzom 1.83 by malo vyjsť.

 

Cesena - AC Miláno

V zápase Cesena vs. AC Miláno sa očakáva výhra hostí. Milánčania sa budú spoliehať na góly nových posíl, Ibrahimoviča a Robinha, a  taktiež aj na góly Pata a Ronaldinha. Milánu však bude chýbať stopér Nesta, ktorého nahradí mladík Sokratis.
Cesena bude hrať uvoľnene so Schelottom, Bogdanim a Giaccherinim v útoku. Získali však dôležitú posilu - stredopoliara Jimeneza.

  • Miláno môže vyhrať, ak bude hrať veľmi sústredene. Stavte na hostí kurzom 1.50.

 

Cagliari - AS Rím

Cagliari vs. AS Rím je veľmi vyrovnaný zápas. Domáci však čakajú na výhru už 15 kôl v Serie A, vrátane uplynulej sezóny. Cagliari hralo v poslednom zápase s veľkým nasadením proti Palerme (0:0, pozn. red.) a mohli by Rimanov prekvapiť. U Rimanov to totiž vyzerá tak, že v poslednej dobe majú problémy v zadných radoch.

Rimania budú hrať vo formácii 4-4-2. V útoku bude Borriello s Tottim. Burdisso by mal zápas začať na striedačke, tréner Ranieri v obrane pravdepodobne uprednostní Mexésa a Juana.
Domáci chcú konečne vyhrať, hostia zase získať stratené body zo zápasu s Cesenou v prvom kole.

  • Stavte na to, že nepadne viac ako 2.5 gólu, kurzom 1.86

 

 


Nedeľa


 Juventus - Sampdoria

Juventus vs. Sampdoria sa javí byť najlepšia voľba pre tipujúcich. Del Neri, aktuálny tréner Juventusu, sa stretne s jeho bývalým tímom. Juventus je v situácii, kedy musí za každú cenu vyhrať. Tréner Del Neri mal dva týždne na to, aby tím na tento zápas dokonale pripravil. Domáci budú hrať v rozostavení 4-4-2. V útoku bude Quagliarella s Del Pierom, Krasić a Pepe budú hrať na krídlach, a Iaquinta zápas začne ako náhradník. Sampdoria má neistú účasť útočníka Pazziniho kvôli zraneniu chrbta. Cassano je naopak v dobrej forme, čo potvrdil aj v národnom tíme. Sampdoria je už 9 kôl neporazená, ale proti Juventusu to bude mať nesmierne ťažké.

  • Stavte na výhru domácich kurzom 1.85.

 

  


 

Čítajte tiež analýzy k ďalším európskym ligám
Corgoň liga (8. kolo)
Premier League (4. kolo)
Séria A (2. kolo)
1. Bundesliga (3. kolo)
Primera Division (2. kolo)