Main Content

Dennis Rodman vydesil malé deti vo Venezuele

pondelok, 6. august 2012 19:00 | Autor: TASR

Jeden z najvýstrednejších basketbalistov svetovej histórie Dennis Rodman, známy excentrickými účesmi, mnohými tetovaniami a piercingami, vyvolal počas uplynulého víkendu poriadny rozruch počas exhibičnej akcie vo venezuelskom meste Valencia.

Vizáž neskrotného búrliváka totiž desila najmenších návštevníkov akcie, ktorých vyľakal "čert" Rodman. Člen Siene slávy NBA sa predviedol s vlasmi a briadkou odfarbenými na oranžovo, pridal k tomu dozelena namaľované oči a čierne dokreslené obočie.

Okrem ucha má náušnice aj na spodnej pere a po jednej v každej nosnej dierke. Na tmavomodrom drese mal svoje obľúbené číslo 91.

Výstrednosť kontroverzného Rodmana nepozná hraníc, v minulosti napríklad prišiel na autogramiádu vlastnej knihy v bielych svadobných šatách. Pod košmi však v 90. rokoch patril k najlepšie brániacim hráčom v NBA, ktorú v tímoch Detroit Pistons (2x) a Chicago Bulls (3x) vyhral dovedna päťkrát. Dvakrát sa stal najlepším obrancom v lige a sedemkrát ovládol štatistiku najlepšie doskakujúcich hráčov v tejto súťaži.|

© WEBNOVINY