Main Content

VIDEO: Manchester United doma prehral s Fulhamom gólom zo 7. minúty nadstaveného času

nedeľa, 25. február 2024 10:23 | Autor: TASR

Manchester United - Fulham
Manchester United - Fulham | zdroj: YouTube

Futbalisti Manchestru United prehrali v sobotňajšom zápase 26. kola Premier League s FC Fulham 1:2. Rozhodujúci gól strelil v 7. minúte nadstaveného času Alex Iwobi. Pre United to bola prvá ligová prehra po piatich zápasoch, predchádzajúce štyri vyhral.

V tabuľke je naďalej na 6. mieste, Fulhamu priebežne patrí 12. priečka. Slovenský brankár Marek Rodák bol na lavičke Fulhamu. Hráči Aston Villy si v sobotu upevnili 4. priečku, keď doma zvíťazili nad Nottinghamom 4:2. Bolo to pre nich tretie víťazstvo z uplynulých štyroch duelov. Hráči Brightonu remizovali s Evertonom 1:1.

Oba góly padli v druhom polčase, keď najskôr obranca Jarrad Branthwaite poslal hostí do vedenia. Tí hrali od 81. minúty presilovku, keď stredopoliar Billy Gilmour dostal červenú kartu. Domáci však napriek oslabeniu dokázali vyrovnať - v 5. minúte nadstaveného času skóroval obranca Lewis Dunk.

Futbalisti Crystal Palace dokonale využili početnú výhodu, ku ktorej sa dostali v 35. minúte zápasu s FC Burnley. Stredopoliar hostí Josh Brownhill dostal červenú kartu za držanie a domáci tromi gólmi v druhom polčase dosiahli prvé ligové víťazstvo v kalendárnom roku. Hráči Burnley prehrali tretí zápas za sebou a naďalej sú na predposlednom 13. mieste iba o skóre pred posledným Sheffieldom, ktorý v nedeľu čakala dohrávka na ihrisku Wolves.