Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (5.11.): Jeremy Doku, Haaland, posily pre Bayern či problém v Liverpoole

nedeľa, 5. november 2023 11:44 | Autor: Jakub Vaverka

Jeremy Doku
Jeremy Doku | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Supermladík Jeremy Doku 

Belgický talent Jeremy Doku včera dokázal, aké obrovské kvality má. Pri výhre Manchestru City nad Bournemouthom 6:1 raz skóroval a svojim spoluhráčom prihral na štyri presné zásahy. Doku prišiel do Anglicka v letnom transferovom období a stále má iba 21 rokov.

Erling Haaland hlási zranenie

Nórsky útočník Erling Haaland bude chýbať Manchestru City. Včera ho Pep Guardiola pri vyššie spomínanom triumfe nad Bournemouthom vystriedal už po 45 minútach. Španielsky lodivod verí, že nejde o nič vážne. Detaily si môžete prečítať nižšie.

Tímy, ktoré Pochettino nikdy nebude trénovať

Tréner Chelsea FC Mauricio Pochettino povedal, že vo svojej kariére nikdy nebude trénovať FC Barcelona, pretože je rivalom jeho ex-klubu Espanyolu, a londýnsky Arsenal, ktorý je rivalom Tottenhamu Hotspur, kde v minulosti pôsobil. 

Aký je problém Stefana Bajcetica?

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp tvrdí, že 19-ročný Španiel Stefan Bajcetic je po hernej stránke fantastickým futbalistom, ale nedostáva v drese The Reds veľký priestor, pretože zatiaľ na tom nie je fyzicky tak, aby to zvládol. 

Bayern plánuje zimné posilňovanie

Majster Bundesligy Bayern Mníchov bude v zimnom transferovom okne pracovať na príchode minimálne dvoch nových hráčov. Informoval o tom taliansky novinár Fabrizio Romano. Dôvodom sú predovšetkým zdravotné problémy viacerých hráčov Bavorov.