Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (3.11): Real blízko posily, budúcnosť ten Haga, Lisandro, Simeone či kritika v kabíne Barcy

piatok, 3. november 2023 09:21 | Autor: Jakub Vaverka

Diego Simeone
Diego Simeone | zdroj: © TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Erik ten Hag sa nemusí obávať

Taliansky novinár Fabrizio Romano prišiel s informáciou, že zdroje blízke Manchestru United potvrdili, že holandský tréner Red Devils Erik ten Hag nemusí mať strach o svoje miesto na lavičke MU. A to aj napriek hernej a výsledkovej kríze.

Simeone hovorí o novej zmluve

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone sa nestrachuje ohľadom svojej novej zmluvy s Atléticom Madrid. „Predĺženie môjho kontraktu? Budeme sa o tom zamýšľať po zápase s Las Palmas," povedal „El Cholo" s úsmevom na tvári. Podpis dohody by nemal byť problémoom, spokojnosť panuje na oboch stranách.

Gundogan nemá problém so spoluhráčmi

Ilkay Gundogan kritizoval po prehre El Clásicu prístup niektorých hráčov FC Barcelona. „Gundogan nemá so spoluhráčmi problém, celá situácia je už vyriešená a bola vydiskutovaná v kabíne," uviedol športový riaditeľ Kataláncov Deco.

Real Madrid zatiaľ nie neodsúhlasil

Nie je tajomstvom, že Real Madrid bojuje o stopéra Goncala Inacia zo Sportingu Lisabon, ale fámy o tom, že sa Biely Balet dohodol so SL na jeho prestupe sa nezakladajú na pravde. Interes o tohto obrancu majú aj Liverpool, Manchester United a Newcastle. Cena? 60 miliónov eur.

Ako je na tom Lisandro Martinez?

Stopér Lisandro Martinez sa dáva dokopy po operácii nohy, pričom Manchester United v tejto chvíli nevie, či nebude v januári zháňať nového obrancu. „Som v procese rekonvalescencie, je to druhýkrát, čo sa mi niečo takéto stalo. Musím byť trpezlivý," uviedol argentínsky majster sveta z roku 2022. V tejto chvíli je priskoro hovoriť o konkrétnom dátume návratu.