Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (26.9.): Odkaz fanúšikom Realu, odchod zo Spurs? + Barca sleduje Estanisa Pedrolu

utorok, 26. september 2023 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Osimhen - Gonzalez - Alaba
Osimhen - Gonzalez - Alaba | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Barcelona sleduje svoj talent

Vedenie FC Barcelona pozorne sleduje svojho odchovanca Estanisa Pedrolu, ktorý podáva výborné výkony v drese Sampdorie Janov v Serie B. Estanis opustil Barcu na hosťovanie s povinnou opciou na trvalý prestup. Katalánci môžu do roku 2025 Pedrolu získať späť za 7 miliónov eur a klauzulu vo výške 50% z ďalšieho  predaja. 

Nico Gonzalez je šťastný vo Florencii

Nico Gonzalez bol v lete spájaný s odchodom z AFC Fiorentina, ale napokon sa rozhodol ostať a teraz vo Florencii podpísal kontrakt. Gonzalez sa s Fialkami dohodol na novej zmluve, ktorá platí do roku 2028. Informácie potvrdil taliansky novinár Fabrizio Romano.

Chystá sa Hojbjergov odchod zo Spurs?

Dánsky záložník Pierre-Emile Hojbjerg by podľa dostupných informácií mohol v zimnom transferovom okne zmeniť dres, nepáči sa mu totiž jeho situácia v Tottenhame Hotspur. Dán aktuálne zmenil svojho agenta, čo tiež napovedá o tom, že by sa mohol chystať na zmenu dresu.

Pierre-Emile Höjbjerg
Pierre-Emile Höjbjerg | zdroj: Instagram

David Alaba poslal odkaz fanúšikom Realu

Rakúsky obranca David Alaba sa po prehre v madridskom derby prihovoril fanúšikom Realu Madrid. „Madridistas, všetci očakávame viac! Toto nebol náš zápas, nebol to ani môj zápas. Nechali sme vás v tom a mrzí nás to, ale vrátime sa a ukážeme všetkým, kto je Real Madrid!"

Victor Osimhen je nespokojný, dôvody sú jasné

Nigérijský útočník Victor Osimhen nie je spokojný s tým, aké výkony momentálne predvádza taliansky majster SSC Neapol. Osimhen ale vie, že odpoveďou na zlé výsledky je tvrdá práca, jeho cieľom je vyhrávať trofeje. To je aj dôvod, prečo cez víkend diskutoval s trénerom Garciom po tom, čo bol vystriedaný.