Main Content

Budúcnosť Joaa Felixa: Návrat do Atlética alebo prestup do Chelsea?

piatok, 10. február 2023 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Joao Felix
Joao Felix | zdroj: TASR

Portugalský útočník Joao Felix je momentálne na hosťovaní z Atlética Madrid v Chelsea. Mohlo by sa toto hosťovanie zmeniť na trvalý prestup? 

Joao Felix je aktuálne na hosťovaní v Londýne, kde zatiaľ odohral jeden necelý duel, dostal červenú kartu a cez víkend by konečne mohol opäť nastúpiť po uplynutí trojzápasového dištancu.

Portugalčan sa však v Chelsea ukazuje v dobrom svetle, pričom sa objavili špekulácie, že Atlético by bolo naklonené jeho letnému predaju za približne 140 miliónov eur. „Neviem, či je moja kapitola v Atléticu na konci. Zistíme to až v lete, ale rozhodne neľutujem, že som tam prestúpil," prehovoril Felix pre španielsky denník AS. 

„Gil Marin (CEO Atlética) mi vždy veľmi veril. Videl vo mne nádej do budúcnosti. Uvidíme, ako to celé dopadne," nechal sa počuť portugalský reprezentant, ktorý patri medzi najväčšie ofenzívne tromfy sveta. 

V Londýne sa mu páči. „Chelsea je TOP klub, je to veľmi ľahko rozpoznateľné. Udomácnil som sa veľmi rýchlo, rozprával som sa s trénerom Potterom a všetko bolo pozitívne. Som rád, že sa prakticky okamžite adaptoval aj Enzo Fernandez, je to TOP talent," dodal Felix.