Main Content

Chelsea nemá záujem získať Saula Nigueza na trvalý prestup

štvrtok, 2. december 2021 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Saul Niguez
Saul Niguez | zdroj: Instagram Chelsea FC

Saul Niguez má za sebou ďalší katastrofálny výkon v drese Chelsea. Vo veľkom sa hovorí o tom, že jeho hosťovanie na Stamford Bridge sa v trvalý prestup nepretaví. 

Saul Niguez pri konkurencii Jorginha, Kantého či Kovačića hráva iba sporadicky. Zranenia spôsobili, že kouč Thomas Tuchel dal v ligovom zápase na ihrisku Watfordu príležitosť španielskemu záložníkovi v základnej zostave.

Neskončilo to úspechom. Saul bol na ihrisku proti The Hornets prakticky stratený, strácal lopty a fyzický štýl súpera mu nevyhovoval. Tuchel musel konať, Nigueza vystriedal po polčase. Stalo sa to už druhý raz, Španiel bol po polčase vystriedaný aj v zápase s Aston Villou, kde tiež dostal šancu v úvodnej jedenástke.

Saul je momentálne na Stamford Bridge na hosťovaní, pričom je málo pravdepodobné, že sa toto hosťovanie zmení v trvalý prestup.

„Neviem, ako sa bude situácia vyvíjať po takomto výkone, ale mal žltú kartu a my sme mali dve možnosti. Dať buď jeho alebo dať dole Marcosa Alonsa, ktorý mal tiež žltú kartu a skúsiť Saula ako wing-backa,“ uviedol kouč Chelsea Thomas Tuchel po zápase.

Chelsea napokon vyhrala tesne 2-1 a minimálne do víkendu ostáva na čele Premier League o bod pred druhým Liverpoolom.