Main Content

Suarezov odchod z Barcelony je čoraz reálnejší. Kam by mohol odísť?

utorok, 25. august 2020 08:44 | Autor: Martin Gregor

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Možnosť odchodu Luisa Suareza z Barcelony naberá na obrátkach. Španielske rádio RAC1 informovalo, že právni zástupcovia uruguajského útočníka by sa mali už dnes stretnúť s vedením katalánskeho veľkoklubu, s ktorým majú hovoriť o jeho budúcnosti na Camp Nou.

Samotný Suarez pred pár dňami priznal, že počul zvesti o tom, že vedenie klubu už nepočíta s jeho službami, no vyzval ho, aby mu to povedali do oči a nie len skrz média. Tieto slova podľa všetkého adresoval najmä prezidentovi Josepovi Mariovi Bartomeuovi, ktorý nepatrí medzi najobľúbenejšie persony medzi hráčmi Blaugranas.

Prípadný odchod Suareza z Barcelony by mohol byť ďalším impulzom, ktorý by mohol viesť k túžbe Messiho odísť z Katalánska. Messi so Suarezom sú totiž výborní priatelia.

Pokiaľ ide o ďalšiu budúcnosť Suareza, otvorené sú viaceré  možnosti. Hráča by vraj veľmi rád získal Ajax Amsterdam, kde rozbiehal svoju úspešnú európsku kariéru. Údajne s ním mal telefonovať aj Mark Overmars, no Suarez mu dal podľa sport.es najavo, že ho to naspäť do holandskej Eredividie neláka.

Horúcejšou stopou sa javí byť pôsobenie v Premier League či Serii A, no najreálnejšie to zatiaľ vyzerá s Parížom St. Germain. V Parku Princov čakajú na to, ako dopadnú rokovania jeho zástupcov v Barcelone. V hre je totiž aj možnosť, že zmluva Suareza bude ukončená predčasne a stal by sa teda voľným hráčom už toto leto.