Main Content

Conte sa pustil do ostrej kritiky vedenia Interu Miláno. Odíde?

sobota, 22. august 2020 08:32 | Autor: Martin Gregor

Antonio Conte, Inter Miláno
Antonio Conte, Inter Miláno | zdroj: TASR

Po včerajšom finále Európskej ligy, v ktorom Inter Miláno prehral so Sevillou 3-2, vyhlásil tréner Nerazzurri Antono Conte, že si nie je istý tým, či bude pokračovať na lavičke talianskeho celku aj v budúcom ročníku.

Antonio Conte počas tlačovej konferencie naznačil obzvlášť to, že nie je spokojný s tým, ako ku nemu a jeho hráčom pristupuje vedenie klubu.

,,Budúci týždeň sa stretneme a rozhodne sa o mojej budúcnosti. Nie som si istý tým, či budem trénerom Interu v budúcej sezóne. Rozhodneme sa spoločne,” povedal včera večer pre Sky Sport Italia a dodal: ,,Inter si naplánuje svoju budúcnosť so mnou či bezomňa.”

Conte následne vysvetlil, čo mu vadí, pričom jeho slová jasne mierili k jeho šéfom: ,,Nemyslím si, že si všimli, koľko práce urobili naši hráči a koľko práce som urobil ja. Zo strany vedenia klubu vidím absolútne minimálnu pozornosť, blízku nule. Vieme, že sme urobili obrovský pokrok vo všetkých oblastiach vrátane výkonov priamo na ihrisku. Veľké kluby by si mali svojich hráčov vážiť viac.”