Main Content

Dizajnové rúška môžu zaujať aj fanúšikov slovenského športu

pondelok, 6. apríl 2020 10:03 | Autor: Sport7 sk

Rúška
Rúška | zdroj: pekneruska.sk

V súčasnosti si síce žiadne športové reprezentačné zápasy nevychutnáme, no že sme fanúšikmi môžeme v týchto ťažších časoch prezentovať aj špeciálnymi rúškami s vyšitými slovenskými znakmi.

Ponúkať dovolenky a zájazdy nie je z pochopiteľných príčin v týchto mesiacoch ideálne živobytie, no tí šikovnejší dokážu rýchlo pretransformovať svoje podnikanie a vyťažiť z neho aj spoločenský užitočný projekt. Projekt Pekneruska.sk, za ktorými prekvapujúco stoji cestovná kancelária, tak urobil a popri tom ako pomáha s rúškami nemocniciam a neziskovým organizáciám, ponúka aj rôzne dizajnové rúška, ktoré si môžete ľahko objednať. 

Ponuka  Pekneruska.sk môže dozaista zaujať aj športových fanúšikov. Zvlášť atraktívne vyzerajú rúška zo série “Slovensko – zvládneme to“ s vyšitými slovenskými znakmi. Ak potrebujete rúšok viac, zaujímavou možnosťou je objednať si „Exkluzívny top balíček Slovensko – zvládneme to!”  až s piatimi rúškami a litrovou dezinfekciou, ktorej je aktuálne všade nedostatok. V ponuke pekneruska.sk nájdete aj antibakteriálne gély na rukyrespirátory. Mimochodom už čoskoro sa môžete tešiť aj na možnosť výberu vlastného motívu, napríklad obľúbeného športového klubu. Zatiaľ si môžete vybrať len z preddefinovaných možností.

Exkluzívny TOP balíček Slovensko - ZVLÁDNEME TO!
Exkluzívny TOP balíček Slovensko - ZVLÁDNEME TO! | zdroj: Pekneruska.sk

Ak ste z Bratislavy, doručené ich budete mať už do 24 hodín vrátane víkendov. Doručenie do ostatných lokalít Slovenska prebieha formou kuriéra UPS. Pri objednávke nad 50 eur je doručenie zdarma a pri objednávkach nad 100 eur je pribalené extra jedno rúško navyše. Platba je možná kartou vopred, bankovým prevodom, ale aj na dobierku s tým, že sa platí kartou u kuriéra.