Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)

streda, 30. november 2011 13:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTNEHAM: Manažér momentálne tretieho tímu anglickej Premier League Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp poškuľuje po Nicolasovi Aneklovi. Ako je vám určite dobre známe Anelka stratil miesto v základnej zostave Chelsea a na trávniku sa objavuje naozaj len sporadicky. Francúz by rád riešil túto situáciu prestupom a Tottenham by bol pre neho ideálny klub. Redknapp naznačil novinárom, že Anelka bol pre neho vždy sympatický hráč a nevylučuje, že sa ho raz pokúsi získať do svojho tímu.

TOTTENHAM:
Spurs prežívajú zatiaľ výbornú sezónu. Momentálne sú v tabuľke na treťom mieste, avšak majú zápas k dobru a ak v ňom zvíťazia predbehnú druhý Manchester United a na lídra Manchester City budú strácať len štyri body. Na White Hart Lane sa preto začína hovoriť veľmi odvážne aj o majstrovskom titule. Naposledy sa k tejto téme vrátil obranca William Gallas, ktorý vyhlásil, že Spurs hrajú momentálne ako šampióni.

QUEENS PARK RANGERS: Do zostavy nováčika QPR sa vráti už čoskoro Shaun Wright-Phillips. 30 ročný skúsený  záložník sa zotavoval zo zranenia chodila. Podľa manažéra tímu Warnocka ho však nemá zlomené a stihne už ďalší zápas s West Bromwich Albion.

NEWCASTLE UNITED:
Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že počas zimy príde do Newcastlu zaujímavá posila zo škótskeho Celticu. Mal by ňou byť záložník Scott Brown, súčasný kapitán jedného z dvoch najslávnejších škótskych klubov.

CHELSEA:
23-ročný Josip ilčič by sa mohol počas zimy sťahovať na Britské ostrovy. Talentovaný záložník z Palerma patrí k najlepším hráčom tohto ročníka Serie A, čo si všimlo aj vedenie Blues, ktoré je údajne ochotné ponúknuť za jeho prestup až 25 miliónov libier.    

CHELSEA: Didier Drogba po sezóne opustí Chelsea, pretože sa mu máli ponuka 200 tisíc libier týždenne. Podľa jeho agenta to nestačí na platenie jeho účtov. Zdá sa vám to normálne? Prečítajte si náš komentár k tejto téme tu.

SPOMIENKA NA SPEEDA:
Pravdepodobne sa k vám dostala informácia o tragickom úmrtí legendárneho futbalistu Garyho Speeda, ktorý naposledy trénoval reprezentáciu Walesu. Vo veku 42 rokov spáchal Gary Speed samovraždu. Vedenie Premier League sa rozhodlo uctiť jeho pamiatku trochu netypicky  - namiesto minúty ticha v úvode všetkých zápasov diváci predvedú minútový aplaus pre Garryho.