Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)

utorok, 29. november 2011 12:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

rinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Reprezentant Pobrežia Slonoviny a dlhoročná opora Chelsea Didier Drogba údajne odmietol novú ponuku klubu na predĺženie súčasného kontraktu. Daily Mirror tvrdí, že napriek záujmu Drogbu zotrvať na Stamford Bridge jeho agent zvažuje aj ponuky z USA, Kataru, Ázie či ruskej Premier League.

CHELSEA:
Kapitán anglickej reprezentácie John Terry musel ísť k výsluchu pre podozrenie z rasizmu. Anglická polícia vyšetruje, či obranca Blues rasisticky urazil Antona Ferdinanda z Queens Park Rangers počas októbrového zápasu Premier league.  Terry tvrdí, že ide len o veľké nedorozumenie a všetky obvinenia rezolútne odmieta.

MANCHESTER CITY:
Už včera sme vás informovali o tom, že AC Miláno nechce míňať počas zimy na prestupy veľké peniaze. Tieto tvrdenia sú zdá sa založené na pravde. Vedenie dokonca nemieni minúť balík ani na argentínskeho ostrostrelca Carlosa Tevéza, o ktorého sa intenzívne zaujíma odkedy si to Tevéz mierne povedané “zavaril“ na Emirates Stadium. Tevéza by však chceli získať len na hosťovanie do konca sezóny, pričom súčasťou kontraktu by bolo predkupné právo, ktoré by využili budúce leto.

TOTTENHAM: Chorvátsky reprezentant Vedran Čorluka zvažuje svoj odchod z White Hart Lane, pretože počas tejto sezóny dostal priestor len v piatich stretnutiach a tento fakt negatívne ovplyvňuje aj jeho pozíciu v chorvátskom národnom mužstve pred blížiacim sa Euro 2012.

ZOSTAVA KOLA:
Populárny zahraničný futbalový portál goal.com zverejnil svoju tradičnú zostavu víkendového kola Premier League. Najlepším brankárom sa stal Hart z Manchestru City. V obrane sa objavil Reid (WBA), Senderos (Fulham), Agger (Liverpool) a Cole (Chelsea). Zálohu tvorí Ramires (Chelsea), Lucas (Liverpool) a Malubu (WBA). V útoku najviac hviezdil Walcott (Arsenal), Defoe (Tottenham) a Mata (Chelsea).