Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)

pondelok, 28. november 2011 13:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



LIVERPOOL:
Kenny Dalgish ostal po včerajšom remízovom zápase jeho zverencov s Manchestrom City (1:1) poriadne sklamaný. The Reds totiž dohrávali zápas proti lídrovi ligy v početnej prevahe a vypracovali si viacero šancí na rozhodnutie. ,,Podali sme výborný výkon, ale mali sme získať tri body!”

LIVERPOOL:
V médiách sa opäť objavila špekulácia o tom, že Liverpool bude chcieť počas zimy získať do tímu španielskeho reprezentanta Davida Villu z Barcelony. Niet pochýb, že „The Reds” by boli s útočným dvojzáprahom Suaréz – Villa postrachom každého tímu. Tento prestup sa však v súčasnosti zdá byť veľmi nereálny nakoľko Villa je platnou a dôležitou súčasťou tímu Pepa Guardiolu.

BLACKBURN:
Michel Salgado je tímu k dispozícií na zajtrajší pohárový zápas proti Cardiffu. Španielsky obranca chýbal vo víkendovom zápase proti Stoke pre zranenie podkolennej šľachy. Manažér tímu Steve Kean dostal od vedenia klubu k dispozícií 10 miliónov libier, ktoré má počas zimy využiť na angažovanie nových posíl. Tie by mali zachovať Blackburnu účasť v Premier League aj v budúcej sezóne.

TOTTENHAM:
Manažér tímu Harry Redknapp prezradil, že nemá v úmysle posilňovať svoj tím počas zimného prestupového obdobia. Jeho prioritou tak bude udržať v kádri viacero opôr, o ktoré bude tradične veľký záujem zo strany viacerých veľkoklubov.

MANCHESTER CITY:
Nie len AC Miláno, ale aj Juventus Turín, mal v posledných dňoch záujem o angažovanie Carlosa Tevéza z Manchestru City. Klub sa však tejto myšlienky podľa Manchester Evening News vzdal.