Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)

nedeľa, 27. november 2011 14:02 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



MANCHESTER UNITED:
Manchester United si včera domácou remízou s Newcastlom (1:1) skomplikoval cestu k prvému miestu v tabuľke a keď k tomu pripočítame fakt, že v skupine Ligy majstrov nemajú Red Devils istotu postupu ani pred záverečným kolom je jasné, že Alex Ferguson musí  byť v tomto období roka nezvyčajne nervózny.  Odniesol si to naposledy aj rozhodca včerajšieho stretnutia Phil Dowd, ktorého odpískanie penalty po “faule“ Ferdinanda označil za jedno z najhorších rozhodnutí rozhodcu, ktoré kedy počas svojej kariéry videl.

MANCHESTER UNITED:
Podľa denníku Metro sa pokúsi Alex Ferguson počas zimy opäť pritiahnuť na Old Trafford Wesleyho Sneijdera z Interu Miláno. Sneijder bol v hľadáčiku United už počas leta, no prestup stroskotal pre odchod Eto’a do ruskej Machačkaly (Inter nechcel uvoľniť svoje dve najväčšie hviezdy súčasne). 

QUEENS PARK RANGERS
: Manažér nováčika Neil Warnock bude hľadať počas zimného prestupového obdobia na trhu nového brankára. Londýnsky klub totiž prišiel počas sezóny hneď o dvoch brankárov prvého tímu. Birana Murphyho vyradilo zranené lýtka a mimo hru je už aj Paddy Kenny, ktorý sa zotavuje zo svalového zranenia a bude chýbať minimálne 2 mesiace.

MANCHESTER CITY:
Anglický bulvárny plátok Mail on Sunday prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester City pokúsi získať do svojich radov ofenzívnu oporu Arsenalu Robina van Persieho. Prípadný odchod holandského reprezentanta do Manchestru City by pravdepodobne fanúšikovia Gunners len tak ľahko nerozdýchali. Naposledy putovala rovnakým smerom ďalšia dôležitá súčasť tímu Arséneho Wengera Samir Nasri.

MANCHESTER CITY:
Mail on Sunday pobavil svojich čitateľov aj zaujímavou informáciou týkajúcou sa prestupu Carlosa Tevéza do AC Miláno. Vedenie majstra talianskej ligy údajne ponúkne Citizens za Tevéza 25 miliónov eur, ale až po tom ako sa argentínsky útočník u nich podrobí psychologickým testom.