Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)

sobota, 26. november 2011 12:16 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



CHELSEA:
Chelsea je v tabuľke Premier League až na piatom mieste, čo je určite ďaleko od očakávaní vedenia klubu pred novou sezónou. Tá však nie je zatiaľ stratená a tak vedenie na čele s majiteľom klubu ruským magnátom Romanom Abramovičom naďalej deklaruje 100% dôveru v nového trénera “Blues” Andreho Villasa-Boasa.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson má o jednu starosť menej. Wayne Rooney je pripravený nastúpiť na dnešný zápas proti Newcastle, ktorý začína od 16-tej hodiny. Anglický reprezentant mal problémy s panvou, pre ktoré chýbal počas týždňa v zápase Ligy majstrov proti Benfike Lisabon (2:2). Výsledok dnešného derby United – Newcastle sa dozviete na sport7.sk dnes večer.

SWANSEA:
Nováčik ligy sa nachádza po 12 zápasoch na 13. mieste tabuľky Premier League  a od zóny odstupu ho delia len štyri body. Manažér tímu Bendan Rodgers má preto v úmysle zohnať počas zimného prestupového obdobia do mužstva ďalších štyroch až šiestich hráčov.

SUNDERLAND:
Fanúšikovia klubu už netrpezlivo očakávajú návrat kanoniera Fraizera Campbella, ktorý by mal vyriešiť ich problem so strieľaním gólov. Mužstvo, ktoré bolo v posledných sezónach známe svojou ofenzívnou silou, sa v novom ročníku výrazne trápi a v 12 zápasoch strelilo zatiaľ len 14 gólov. 24 ročný Campbell, odchovanec Manchestru United, sa neobjavil v súťažnom zápase dlhých 15 mesiacov po ťažkom zranení kolena.

TOTTENHAM:
Defoe zatiaľ nerozmýšľa nad odchodom z White Hart Lane napriek tomu, že sa mu vzďaľuje účasť v drese anglickej reprezentácie na blížiacom sa Eure 2012. Dôvod je prostý, Defoe stratil miesto v základnej zostave Tottenhamu, z ktorej ho vyradil Emmanuel Adebayor. Viac informácií nájdete v tomto článku.