Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)

piatok, 25. november 2011 13:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL:O kapitána českej reprezentácie a obľúbenca trénera Arsenalu Arséneho Wengera, Tomáša Rosického, sa zaujíma tréner Wolfsburgu Felix Magath. Informoval o tom nemecký denník Bild, podľa ktorého by mohol Arsenal pustiť 31-ročného kreatívneho stredopoliara do nemeckej bundesligy za 5 miliónov eur.

TOTTENHAM:
Brankárska opora Tottenhamu Brad Friedel je napriek vysokému futbalovému veku 40 rokov odhodlaný pokračovať vo svojej úspešnej kariére na White Hart Lane aj v nasledujúcich sezónach.

MANCHESTER UNITED: Rekonvalescencia zraneného brazílskeho záložníka Andersona, ktorého sužujú problémy s klenom, sa pretiahne minimálne do konca januára. Anderson chýba Red Devils od začiatku novembra, po tom ako sa zranil v zápase Ligy majstrov proti Otelul Galati.

NEWCASTLE:
Hráči Newcastle až do posledného víkendového kola Premier League, kedy podľahli lídrovi tabuľky z Manchestru City, nepoznali v tejto sezóne chuť porážky a manažér tímu Alan Pardew  je odhodlaný naštartovať svoje mužstvo k ďalšej spanilej jazde. Cez víkend ich však čaká súboj s ďalším tímom z Manchestru, úradujúcimi majstrami ligy United. “Zaujíma nás len to ako zbierať ďalšie body. Chceme to Manchestru poriadne znepríjemniť. Aj proti City sme mali šancu, chýbal nám len kúsok šťastia,” dodal tréner momentálne štvrtého tímu anglickej ligy.   

MANCHESTER CITY: Definitívny odchod Carlosa Tevéza z Manchestru City je na spadnutie. Argentínsky útočník má podľa všetkého namierené do AC Miláno, čo potvrdila aj informácia o štvrtkových rokovaniach jeho zástupcu Kia Joorabchiana s vedením milánskeho veľkoklubu. 

PREVRAT ODŠTARTUJE PREMIER LEAGUE: V anglickej Premier League sa pravdepodobne už v budúcej sezóne dočkáme novej technológie na bránkovej čiare, ktorá by mala zamedziť ďalším prešľapom pri posudzovaní sporných gólových situácií zo strany rozhodcov. BBC to prezradil generálny sekretár anglickej futbalovej asociácie Alex Horne.