Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.)

štvrtok, 24. november 2011 12:23 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

BOLTON: Anglický reprezentačný obranca Gary Cahill pravdepodobne opustí Bolton, v ktorom mu končí po konci sezóny platná zmluva. Preto sa očakáva, že Cahill zmení pôsobisko už počas zimného prestupového obdobia, aby za neho klub ešte niečo získal. 25-ročný obranca je momentálne najčastejšie spojovaný s prestupom do Chelsea, záujem však má údajne aj Tottenham a Arsenal.

CHELSEA
: Nicolas Anelka priznáva, že jeho dni v klube Chelsea sú už pravdepodobne spočítané. Napriek tomu, že by na Samford Bridge veľmi rád zostal pozná svoju pozíciu v klube, kde je v konkurencií Torresa, Drogbu či mladého Lukaku vyradený na vedľajšiu koľaj. Francúzsky útočník by mal klub opustiť už počas zimy. Veľký záujem má hlavne AC Miláno, ale aj Machačkala, či kluby z americkej MLS.

LIVERPOOL:
Anglický Liverpool sa čoraz viac sústredí na získanie mladého francúzskeho talentu Willyho Bolyho. 20 ročný obranca Auxerre patrí k stabilným členom francúzskej reprezentácie do 21 rokov a o jeho služby sa okrem "The Reds" zaujímajú aj predstavitelia Interu Miláno.

LIVERPOOL:
Lyon, ktorý momentálne rieši komplikovanú finančnú situáciu, pravdepodobne uvoľní spod svojich krídiel Alyho Cissokha. 24 ročný obranca má namierené do Liverpoolu. 

MANCHESTER CITY:
30 ročný Kolo Touré, ktorý sa vrátil po odpykaní 6-mešacného trestu za doping do zostavy Manchestru City, by mohol čoskoro tento klub nadobro opustiť. O jeho služby má záujem francúzsky klub Paris Saint Germain.

ZOSTAVA KOLA:
Prestížny futbalový portál goal.com zverejnil na svojej stránke ideálnu zostavu víkendového kola: Reina (Liverpool) - Johnson (Liverpool), Ferdinand, Vidič (obaja Manchester United), Shorey (West Bromwich Albion) - Walcott (Arsenal), Parker, Modrič, Bale (všetci z Tottenhamu) - Adebayor (Tottenham), Van Persie (Arsenal)