Main Content

Na tréningu United pod vplyvom alkoholu: Prečo to Ferguson neriešil?

piatok, 3. január 2020 08:14 | Autor: Jakub Vaverka

Alex Ferguson
Alex Ferguson | zdroj: TASR

Portugalský futbalista Nani sa vo veľkom rozhovore zaspomínal na svoje časy v Manchestri United. Viacerých vyjadreniami prekvapil.

Portugalský futbalista Nani, ktorý momentálne oblieka dres amerického klubu Orlando City sa rozrozprával v interview pre plátok Tribuna Expresso. Otvoril mnohé témy, jednou z nich bolo pitie alkoholu v anglickej Premier League počas vianočných sviatkov a novom roku.

To, čo Nani povedal, rozvírilo diskusiu medzi fanúšikmi a expertmi po celom svete. „Za pitie alkoholu som sa nikdy nedostal do problémov. Keď som mal na ďalší von voľno, dalo sa večer predtým zabaviť.“ 

Nani
Nani | zdroj: © TASR

„Problém nebol ani keď sme trénovali na Vianoce, či na Nový rok. V Anglicku toto naozaj nikto neriešil. Po Novom roku ste mohli prísť na tréning opitý a trénerovi to bolo jedno. To je to o Sirovi Alexovi – vedel, ako sa má k hráčom správať. Vedel, kedy sa ako zachovať,“ priblížil svetu Nani.

„Celý rok sme hrali nonstop. Keď sa jeden deň Wes Brom opil, čo s tým urobíte? Bol to oddych, iný druh tréningu – bavenie sa. Nebudem klamať, rád som sa bavil. Teraz sa tomu ale vyhýbam, aby som bol schopný hrať čo na najvyššej úrovni,“ zakončil Portugalčan.