Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)

streda, 23. november 2011 13:16 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hráči United sa stále nevedia dostať do optimálnej formy, čo potvrdili aj včera v zápase s Benfikou Lisabon, v ktorom doma len remizovali 2:2 a skomplikovali si tak situáciu v skupine Ligy majstrov. United chýbal v zápase Wayne Rooney, ktorý si poranil panvu a bude chýbať Red Devils pravdepodobne aj v ťažkom zápase s Newcastle.

SWANSEA: 33 ročný skúsený záložník Mark Gower podľa očakávaní predĺžil zmluvu so Swansea až do konca sezóny 2012/2013.

BLACKBURN:
Tréner Blackburnu, ktorý je momentálne na 19. priečke Premier League, Mike Kean stále nepredĺžil s klubom zmluvu na ďalšie obdobie a to napriek záujmu zo strany vedenia. Kean si je totiž vedomý zlých výkonov tímu a nepriazne domácich fanúšikov a tak sa rozhodol, že rokovať bude s vedením jedine v prípade, ak sa mužstvu začne pod jeho vedením dariť.

CHELSEA:
Hlavný rozhodca zápasu Chelsea – Queens Park Rangers Chris Foy ochudobní peňaženku kormidelníka “Blues“ Andre Villasa-Boasa o 12 tisíc libier. Túto sumu totiž musí zaplatiť ambiciózny tréner z Portugalska do pokladne FA za neprimeranú kritiku tohto rozhodcu po spomínanom stretnutí.

CHELSEA:
Dlhoročná opora Chelsea Frank Lampard by rád ukončil svoju kariéru na Stamford Bridge a tak prejavil záujem o predĺženie jeho platného kontraktu. Momentálne je Lampard zaviazaný Chelsea len do konca sezóny 2012/2013 (kedy mu bude 35 rokov) a podľa vlastných slov by chcel v londýnskom veľkoklube pokračovať aj potom.