Main Content

Real Madrid sa zabrzdil. Získa Biely Balet toto leto ešte posilu?

štvrtok, 4. júl 2019 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane, Real Madrid
Zinedine Zidane, Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid začal prestupové obdobie vo veľkom štýle. Los Blancos získali kvalitné mená, minul stovky miliónov eur a očakávalo sa pokračovanie. Zatiaľ to vyzerá, že Biely Balet váha. Opak ale môže byť pravdou.

Zinedine Zidane s Florentinom Perezom roztočili prestupový kolotoč a prišli Eden Hazard, Rodrygo, Luka Jovič, Ferland Mendy a Eder Militao. Posily do obrany, do zálohy aj do útoku. V hre 300 miliónov eur. Klub, ktorý sa chce vrátiť na vrchol španielskeho futbalu urobil dôležité kroky.

Niekto by si povedal, že čo sa posíl týka, aj stačí. Los Blancos sú v tomto ale iní. Neuspokoja sa a tandem Zidane - Perez vie, že by to ešte chcelo veľké meno do stredovej formácie. Trh sa vyvíja každým dňom a nie je vylúčené, že Merengues ešte kúpia "ťažkú váhu". 

Hovorí sa celkovo o troch menách.

Paul Pogba. Paul Pogba dal jasne najavo, že by rád opustil Manchester United, pričom Zidane je veľkým fanúšikom tohto stredopoliara. Red Devils ale nechcú majstra sveta predať pod cenu, práve naopak, radi by na ňom zarobili. Real je ochotný do Manchestru poslať okrem peňazí aj Garetha Balea. Reporty zo španielskych a anglických médií hlásajú, že Pogbov transfer by sa mal riešiť aj v týchto dňoch.

Christian Eriksen. Ak by nevyšiel Pogbov príchod, plán B by mal byť Eriksen. Hviezda Tottenhamu Hotspur už vraj bola s Madridom dohodnutá, ale Spurs ho nakoniec odmietli predať. Teraz Tottenham získal Tanguya Ndombeleho, čo môže znamenať dve veci. Eriksen môže odísť, pretože Kohúti majú náhradu alebo Eriksen vytvorí s Ndombelem tandem a zabojujú o trofeje.

Kylian Mbappé. V tomto prípade sa nejedná o najaktuálnejší prípad ani o posilu do zálohy. Nie je ale tajomstvom, že Real Madrid dlhodobo sleduje Kyliana Mbappého. Mbappé by vraj rád spojil svoju budúcnosť s kráľovským veľkoklubom, ale najskôr budúci rok. Existuje niekoľko percentná šanca, že Perez vykúpil Francúza z PSG už toto leto.