Main Content

Tréner McGregora reaguje na nečakané ukončenie kariéry

sobota, 30. marec 2019 12:00 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: Instagram

Všetci fanúšikovia MMA ďakujú Conorovi McGregorovi za to, že v podstate dotiahol tento šport na výslnie.

Nie každý však vie, že írsky bojovník by nikdy nebol tým, čím je, keby ho životnou cestou nesprevádzal jeho tréner John Kavanagh. Ten sa konečne vyjadril ku Conorovmu nečakanému oznámeniu ukončenia profesionálnej kariéry bojovníka. 

John Kavanagh patrí vo svete medzi tých najuznávanejších trénerov bojových športov vôbec. My mu môžeme ďakovať minimálne za to, že dokázal v podstate „priniesť“ do sveta také hviezdy, akými sú Conor McGregor alebo Gunnar Nelson. Po tom, čo slávny Ír tento týždeň oznámil koniec kariéry, sa čakalo, ako na toto vyjadrenie zareaguje samotný Kavanagh. 

Jeho reakcia sa k nám dostavila pomocou instagramového účtu. „Nie je to tak dávno ale pripadá mi to ako rozdielny život. Dvaja chlapci (jeden s piercingom na perách) cestujú okolo sveta ekonomickou triedou snažiac sa premeniť sen na realitu. Neviem čo prinesie budúcnosť, ale vďaka @thenotoriousmma viem, že som toho za posledných 5 rokov urobil viac, ako som si vedel predstaviť, že urobím za celý život.“

K samotnému príspevku sa v komentároch vyjadrila aj samotná, už bývalá superhviezda UFC. „Ďakujem tréner. To bola ale cesta,“ napísal McGregor. Sme skutočne zvedaví, či Conor naozaj skončil v cirkuse zvanom UFC, alebo sa ešte dočkáme jeho návratu do oktagonu. Nečudovali by sme sa, keby išlo iba o akúsi hru. Vyjadrenie Johna Kavanagha však tomu dodáva notnú dávku uveriteľnosti.