Main Content

Ďalší známy bojovník spochybnil kvality McGregora

sobota, 2. marec 2019 08:52 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: Instagram

Odkedy Conor McGregor vstúpil do klietky v UFC, vyjadrenia na jeho adresu sa len tak hrnú. Čím vyššie stúpala jeho hviezda, tým viac bojovníkov spochybňovalo jeho kvality. Najnovšie tak urobil niekdajší šampión ľahkej váhy, ktorý si myslí, že Conor by Khabiba nikdy neporazil. 

Reč je o Eddiem Alvarezovi, s ktorým McGregor vybojoval titul ľahkej váhy na podujatí UFC 205 v roku 2016 a stal sa šampiónom dvoch váhových kategórií súčasne. „Underground King“, ako sa Alvarezovi prezýva, sa v rozhovore pre TMZ Sports vyjadril, že Ír by Khabiba Nurmagomedova nikdy neporazil. Pridal sa tak do radu bojovníkov, ktorí spochybňujú Conorove kvality.

„Connor McGregor by bol hlúpy, keby chcel odvetu s Khabibom Nurmagomedovom, pretože je to zápas ktorý by nikdy nevyhral...nikdy. Ír nemôže zastaviť dagestánsku hru na zemi. Ak by sa zopakoval ich zápas z roku 2018, nedopadlo by to pre McGregora dobre,“ povedal Alvarez.

„Je to súboj štýlov. Nemôže prekonať túto techniku v tak krátkom čase. Khabib má jednoducho štýl, ktorý ho porazí. Tak to je. Môže trénovať grappling koľko len chce, ale ten štýl neporazí, jednoducho sa to nestane.“ Niekdajšia hviezda UFC, ktorá už nastupuje pod záštitou ONE Championship, si navyše myslí, že Khabib už nikdy bojovať nebude. 

„Nemyslím si, že sa ešte Khabib proti niekomu postaví. Proste si nemyslím, že chce bojovať. Aj tak nikdy nezápasil často. Bolo to raz za rok, takže si nemyslím, že chce bojovať. Možno si zoberie titul a zabalí to,“ zaznelo na záver rozhovoru.