Main Content

Solskjaer prirovnal Alexisa Sancheza k fľaške kečupu

pondelok, 18. február 2019 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Alexisovi Sanchezovi sa ani v tejto sezóne v drese Manchestru United nedarí. Čiľan, ktorý prišiel na Old Trafford ako hviezda Premier League, je preto častým terčom kritiky. K jeho komplikovanej situácii sa najnovšie vyjadril kormidelník Red Devils Ole Gunnar Solskjaer.

Nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer si uvedomuje, že aktuálna forma čilského útočníka Alexisa Sancheza nie je optimálna, ale na druhej strane nepochybuje o tom, že kvality tento zakončovateľ rozhodne má. Jeho slová priniesol portál Goal.com.

„Je veľmi talentovaný, ale samozrejme, je veľa vecí, o ktorých by sme sa mali porozprávať. Ak sa mu podarí skórovať, dostaví sa sebavedomie. O tom to je, keď prechádzate obdobím, kedy vám to tam nepadá. Alexis je naozaj veľmi, veľmi dobrý hráč,“ hovorí Solskjaer.

„Je to ako jedna z tých vecí. Viete, ako keď z fľašky kečupu nič nejde a potom zrazu vytečie hneď celá kopa. Keď to príde, tak to príde, som si istý, že Alexis bude v pohode,“ pridal zaujímavé prirovnanie kouč, ktorý by mal čoskoro dostať riadny kontrakt.

Dnes Manchester United čaká zápas piateho kola FA Cupu na ihrisku londýnskej Chelsea. „Teraz potrebujeme, aby každý hráč hral na najvyššej úrovni. Bojujeme o TOP 4 v Premier League, bojujeme proti kvalitným tímom. Vždy v tejto fáze sezóny potrebujete zo seba dostať čo najvyššie.“