Main Content

McGregor prehovoril prvý raz od drvivej porážky: Uvidíme odvetu?

nedeľa, 7. október 2018 12:14 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: Instagram

Conor McGregor v rámci podujatia UFC 229 nestačil na ruského bojovníka Khabiba Nurmagomedovova a ostáva bez opasku. Ír prvý raz od prehry prehovoril. 

McGregor mal tradične pred zápasom množstvo rečí, či už o samotnom boji alebo o svojom súperovi z ruského Dagestanu. Nenávisť medzi oboma zápasníkmi sa dala krájať. Zápas sledovali desiatky miliónov fanúšikov na svete a viac ako 20 000 v aréne v Las Vegas.

Ír si veril. Keby si neveril, do Oktagonu nevstúpi. Na skvele pripraveného Khabiba ale nestačil. Ku cti mu slúži, že vydržal tri kolá plné úderov a zásahov, čo by zrejme veľká časť súčasných zápasníkov nezvládla. McGregor nebojoval do konca, v štvrtom kole "odklepal" koniec. To Rusa veľmi nahnevalo.

Po prehre bol The Notorious napadnutý jedným z členov Khabibovho tímu, ale doposiaľ nevzniesol žiadne obvinenia a podľa slov prezidenta UFC Danu Whitea tak ani neurobí. Niekoľko hodín po zápase sa rodák z predmestia Dublinu prostredníctvom sociálnych sietí odhodlal k prvým slovám.

"Dobrý boj. Budem vzhliadať k odvete," napísal na svojom profile na Twitteri. Na sociálnej sieti Instagram bol ešte stručnejší, no o to výstižnejší. "Ja sa vrátim." Momentálne je priskoro debatovať o tom, či The Notorious vôbec dostane možnosť odvety.