Main Content

McGregor odkázal Khabibovi: Bude z teba mŕtvy muž

piatok, 21. september 2018 14:25 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor - veľký motivátor alebo namyslený hlupák?
Conor McGregor - veľký motivátor alebo namyslený hlupák? | zdroj: © TASR

Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor sa dlhodobo nemajú v láske. Potvrdila to aj tlačová konferencia pred ich vzájomným zápasom, ktorý sa uskutoční šiesteho októbra v beznádejne vypredanej hale v Las Vegas.

„Dominancia. Jeho hlava bude visieť. Všetky reči, ktoré mi adresoval budú poslané šiesteho októbra tam, kam patria,“ začal pred zástupcami médií a verejnosti írsky bojovník prezývaný The Notorious.

„Viem, že je vystrašený, že ho pošlem k zemi. A ak ste zo mňa vystrašený, máte problém. Budem pripravený na päť kôl. Pozeráte sa na bojovníckeho veterána, prešiel som si všetkým. Bol som na oboch krajoch sveta,“ pokračoval v prehovore najslávnejší bojovník histórie MMA.

Obaja zápasníci sa nemajú v láske a neraz prišli medzi sebou do konfliktu. Hovorí sa, že keby to medzi nimi nebolo osobné, McGregor by súboj neprijal. Keď obaja stáli tvárou v tvár, Conor neváhal Nurmagomedovovi adresovať ďalšie štipľavé slová. „Bude z teba mŕtvy muž,“ priniesol jeho slová portál MMA Fighting.

„Po tejto bitke sa radšej vrátiš k boxu,“ odpovedal McGregorovi Khabib. „Idem ho unaviť, budem sa s ním hrať. Keď je unavený, vzdá sa,“ prezradil svoj plán mnohými favorizovaný Nurmagomedov. „Som pripravený, milujem to, čo robím. Idem si to užiť,“ prehlásil prostoreký Ír.

„Naozaj si to myslíš, že si ideš užiť bitku so mnou?“ opýtal sa pred všetkými odchovaný rodák z Dagestanu. „Áno, idem,“ zakončil The Notorious, ktorý patrí medzi najväčšie osobnosti bojových športov.