Main Content

Nová posila Liverpoolu Naby Keita prezradil svoju bizarnú fóbiu

pondelok, 2. júl 2018 10:50 | Autor: Timotej Gašper

Naby Keita
Naby Keita | zdroj: Instagram

Letná posila Liverpoolu pôsobí na ihrisku nezlomne a nebojácne, čo však neplatí aj v súkromnom živote. Akú bizarnú fóbiu má guinejský stredopoliar Naby Keita?

Nie je to tlak z médií, strach z náročného zápasu či hrôza zo zranení. 23-ročný stredný záložník, ktorý prebral v Liverpoole číslo 8 po legendárnom Gerrardovi, sa v prvom rozhovore rozrozprával o svojom živote, pričom sa aj priznal, z čoho má najväčšiu hrôzu. "Najviac mám strach z malých psov, teda asi zo psov všeobecne. V mojej krajine je ich veľa aj divých či besných, tu som však zatiaľ videl len kľudných a milých psov."

Guinejská hviezda prišla do Liverpoolu z RB Lipsko, pričom transfer bol dohodnutý už v lete 2017, no k jeho finalizácií došlo len pred pár dňami, kedy oba kluby i hráč skompletizovali prestup za 48 miliónov libier. Okrem zistenia, že Keita má strach zo psov, sa ho v rozhovore pýtali aj na to, ktorá fotka v jeho mobile je preňho najdôležitejšia, pričom ani v tomto prípade dlho nerozmýšľal. "Určite fotka mojej matky. Je pre mňa v živote veľmi dôležitá za všetko, čo urobila a ako mi pomohla. Dúfam, že ostane zdravá a v poriadku."

Keitu počas voľných chvíľ pravdepodobne Liverpoolčania nezastihnú na prechádzke so psom, no je jasné, že si Anglicko rýchlo obľúbi. Minimálne hernú dynamiku Premier League.