Main Content

Veľká posila pre Slovan, vracia sa produktívny Američan!

štvrtok, 16. november 2017 10:09 | Autor: Martin Gregor

Jeff Taffe
Jeff Taffe | zdroj: © TASR

Martinom Réwayoma získal Slovan Bratislava na útočnej sile. Vyzerá to však tak, že príchod mladého Slováka nebude jedinou novou lastovičkou v tíme belasých.

Podľa informácii portálu sport.sk by mal Slovan posilniť americký útočník Jeff Taffe, ktorý pôsobil v bratislavskom celku v uplynulej sezóne, v ktorej sa stal jeho najproduktívnejším hráčom. Taffe odohral za Slovan dovedna 58 zápasov s bilanciou 42 bodov (18+24).

Bývalý hráč Pittsburghu Penguins či Phoenixu Coyotes sa však pred začiatkom tohto ročníka rozhodol odísť do švajčiarskeho klubu Ambri-Piotta, v ktorom odohral do dnešného dňa 20 zápasov s bilanciou 12 bodov. Jeho pôsobenie vo Švajčiarsku sa však podľa miestneho denníka Le Matin končí a americký útočník sa vracia do Slovana. V Ambri-Piotta by ho mal nahradiť Čech Dominik Kubalík z Plzne.

Slovan odohrá najbližší zápas 21. novembra na domácom ľade proti Viťazu Podolsk. Je to druhý zo série piatich domácich stretnutí, v priebehu ktorých majú Belasí veľkú šancu vrátiť sa do boja o play-off miestenky. Aktuálne stráca Slovan na 8. priečku 13 bodov.