Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (6.10.)

piatok, 6. október 2017 09:08 | Autor: Jakub Vaverka

Iniesta
Iniesta | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Obranca Dani Carvajal, ktorý má problémy so srdcom, bude mimo minimálne dva mesiace. (Marca)

REAL MADRID: Španielske médiá tvrdia, že waleský reprezentant Gareth Bale má stále veľké problémy so španielčinou. (Marca)

REAL MADRID: Stopér Realu Madrid Sergio Ramos prehlásil, že s obrancom Barcelony Gerardom Piquém má veľmi dobrý vzťah. (Marca)

REAL MADRID: Ramos taktiež uviedol, že ho neteší, aký obraz o sebe Španielsko vytvorilo pred svetom, a že chce žiť v mierovom a demokratickom štáte. (Marca)

REAL MADRID: Talentovaný mladík Achraf Hakimi je prvým futbalistom z Maroka, ktorý hráva za Real Madrid.

BARCELONA: Belgický obranca Thomas Vermaelen je nespokojný s tým, že s ním kouč Barcelony Ernesto Valverde vôbec nepočíta. (Marca)

BARCELONA: Andrés Iniesta reagoval na nedávne udalosti, keď napísal na sociálnej sieti, že každý si zaslúži žiť v mieri.

BARCELONA: Talentovaný Sergi Palencia predĺžil kontrakt s FC Barcelona do roku 2020. (Marca)

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu nevylúčil, že Katalánci budú musieť bez divákov odohrať ešte aspoň jeden zápas. (Marca)

BARCELONA: Nech už sa stane na španielskej politickej scéne čokoľvek, Barcelona by mala túto sezónu dohrať v La Lige.

LA LIGA: Ligy z Primera División vraj odmietajú predávať lístky na svoje štadióny pre fanúšikov FC Barcelona. Dôvodom je situácia v Katalánsku. (Marca)