Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.10.)

piatok, 6. október 2017 09:05 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani & Neymar
Edinson Cavani & Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal možnosťou pre Ozila

Aj napriek tomu, že sa nemecký stredopoliar Mesut Ozil stále nedohodol s londýnskym Arsenalom na predĺžení kontraktu, je vraj zotrvanie na Emirates Stadium preňho reálnou možnosťou. Ak totiž odíde hviezdny kanonier Alexis Sanchez, práve Nemec by sa mal stať na Emirates Stadium hviezdou číslom jeden. Zodpovedala by tomu aj jeho nová zmluva.

PSG obetuje Cavaniho

Podľa denníka Le Parisien je vedenie Parížu Saint-Germain ochotné obetovať uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho, ktorého odchod by urobil miesto pre príchod čilského zakončovateľa Alexisa Sancheza z Arsenalu. Klub by tak vyriešil rastúci konflikt medzi Cavanim a brazílskou hviezdou Neymarom.

Ronaldo radí Realu Madrid

Plátok Don Balón informoval, že Cristiano Ronaldo poradil vedeniu Realu Madrid, aby získalo jeho krajana Williama Carvalha, ktorý dlhodobo podáva perfektné výkony v portugalskom Sportingu Lisabon. Carvalho je dlhodobo spájaný s transferom do londýnskeho Arsenalu, pričom vo veľkom sa o jeho služby zaujímal aj West Ham United.

Argentína v problémoch

Futbalisti Argentíny dnes nad ránom jednoducho museli poraziť Peru, inak by sa z hľadiska postupu na MS 2018 do Ruska dostali do poriadnych problémov. Partia okolo hviezd ako Leo Messi či Paulo Dybala však na domácej pôde len remizovala 0:0 a budúcoročný Mundial v Rusku sa Albicelestes opäť o kúsok vzdialil.

Southgate s tučným bonusom

Tréner anglickej reprezentácie Gareth Southagte si vďaka spečateniu postupu na MS 2018 do Ruska pripísal na svoje konto bonus od futbalovej asociácie FA vo výške 250 000 libier. Talentovaný mladý tréner dokázal postúpiť s Anglickom na šampionát z kvalifikačnej skupiny, kde sa nachádzajú aj naši futbalisti.