Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.10.)

streda, 4. október 2017 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Klopp trénerom Bayernu Mníchov?

Bayern Mníchov je po odchode trénera Carla Ancelottiho bez trénera, pričom klubové vedenie pracuje na získaní nového kormidelníka. Jedným z adeptov je podľa Goal.com kouč Liverpoolu Jurgen Klopp, ktorého sa Bavori snažili získať niekoľkokrát počas jeho pôsobenia v Dortmunde. Podľa niektorých zdrojov by bol Klopp ochotný vymeniť Liverpool za Bayern takmer okamžite.

Čas na odchod Dele Alliho?

Portál Goal.com sa zamýšľa nad tým, či nie je čas pre anglického futbalistu Dele Alliho, aby dospel a posunul sa o krok ďalej. Jednak sa to týka jeho správania na ihrisku a vystupovania mimo neho, ale taktiež aj klubovej príslušnosti. Stredopoliara Tottenhamu Hotspur dlhodobo sleduje predovšetkým španielsky gigant Real Madrid.

Harry Kane za 200 miliónov?

Španielsky denník Don Balón tvrdí, že Real Madrid chce veľmi získať anglického útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur. Biely Balet je vraj ochotný ponúknuť Tottenhamu Hotspur astronomických dvesto miliónov eur. Spurs by pravdepodobne takúto čiastku, i keď neradi, prijali.

Chelsea bude posilňovať

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie londýnskej Chelsea pokúsi získať v zimnom prestupovom období získať útočníka Alexisa Sancheza z Arsenalu a Alexa Sandra z Juventusu Turín. Klubové vedenie sa snaží udržať kouča Antonia Conteho, ktorému sa nepáči práca The Blues na prestupovom trhu.

Miláno ide po Contem

Noviny Corriere dello Sportinformujú, že AC Miláno zabojuje v roku 2018 o získanie trénera Antonia Conteho z londýnskej Chelsea. Bývalý kormidelník Juventusu Turín či národného tímu Talianska, je vraj posledným kúskom do chýbajúcej skladačky červeno-čiernych, ktorí sa chcú vrátiť na európsky aj taliansky vrchol.