Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.)

streda, 4. október 2017 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Paul Pogba dostal od Manchestru United zákaz hrať basketbal, aby limitoval možnosť zranenia. (The Sun)

PREMIER LEAGUE: Kluby Premier League nesúhlasia s tým, aby „veľká šestka“ zarábala na vysielacích právach viac, ako ostatní. (The Sun)

ARSENAL: Anglický reprezentant Theo Walcott nemá v úmysle podpísať s londýnskym Arsenalom nový kontrakt. (The Sun)

WEST HAM: Brankár West Hamu United Joe Hart si vraj nahral svoju tlačovú konferenciu, aby si mohol pozrieť, čo médiám povedal. (Daily Mail)

WEST HAM: West Ham United sa nebude musieť deliť v roku 2022 o Atletický štadión s majstrovstvami Európy v atletike. (Daily Mail)

CHELSEA/ARSENAL: Londýnska Chelsea vraj v zime získa Alexisa Sancheza z Arsenalu a Alexa Sandra z Juventusu, aby kouč Antonio Conte neodišiel inam. (Daily Mirror)

WBA: Kouč West Bromwichu Tony Pulis si myslí, že Kieran Gibbs a Jay Rodriguez sú na najlepšej ceste k návratu do anglickej reprezentácie. (Daily Mirror)

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu Danny Ings by mal v zime odísť do Leedsu United. (Daily Express)

MANCHESTER CITY: Stopér Vincent Kompany je späť v Manchestri City, po tom, čo ho zranenie vyradilo zo záveru kvalifikácie o MS 2018. (Daily Star)