Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (4.10.)

streda, 4. október 2017 10:24 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: V Katalánsku bol včera na programe generálny štrajk proti praktikám španielskej vlády, do ktorého sa zapojil aj futbalový klub FC Barcelona.

BARCELONA: Sklamaní boli hlavne fanúšikovia, ktorí chceli ísť do múzea FC Barcelona a na prehliadku štadióna Camp Nou. Klub však podporil štrajk v autonómnej oblasti.

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu priznal, že ak sa Katalánsko stane osobitnou krajinou, klub bude hrávať v inej lige, ako v španielskej.

BARCELONA: Najreálnejšími možnosťami pre FC Barcelona sú vraj Premier League, Serie A a Ligue 1. Oficiálne nič potvrdené nebolo.

BARCELONA: Hviezdny Lionel Messi, ktorý je najlepším hráčom tejto sezóny, odohral v prvých 11 zápasoch v novej sezóne neuveriteľných 990 minút.

BARCELONA: Stredopoliar FC Barcelona Sergio Busquets si myslí, že bude náročné vyriešiť situáciu Gerarda Piquého v národnom tíme Španielska. (Marca)

REAL MADRID: Nemecký stredopoliar Toni Kroos prehovoril, že odchod z Bayernu Mníchov do Realu Madrid bol správnym krokom. (Marca)

REAL MADRID: Denník Marca si myslí, že jedným z dôvodov streleckej mizérie Cristiana Ronalda je absencia Karima Benzemu. (Marca)

REAL MADRID: Gareth Bale bude chýbať pre zranenie Realu Madrid približne mesiac. (Marca)

REAL MADRID: V prípade Garetha Balea ide už o trináste zranenie od jeho prestupu do Realu Madrid. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid sa bojí o budúcnosť Daniho Carvajala, ktorý ma problémy so srdcom. (Marca)

REAL MADRID: Právnici sa zamerali na obrancu Marcela, ktorý má vraj problémy s platením daní. (Marca)