Main Content

Tomi Kid Kovács predpovedá výsledok zápasu Mayweathera s McGregorom

streda, 23. august 2017 13:50 | Autor: Jakub Vaverka

Tomi Kid Kovács predpovedá výsledok zápasu Mayweathera s McGregorom
Tomi Kid Kovács predpovedá výsledok zápasu Mayweathera s McGregorom | zdroj: © TASR

V nedeľu v ranných hodinách uzrie svetlo sveta dlho očakávaná bitka medzi americkým veteránom Floydom Mayweatherom a írskym zápasníkom MMA Conorom McGregorom. Svoj názor k tomuto boxerskému sviatku priložil aj Slovák Tomi Kid Kovács.

Mayweather má v boxerskom ringu úctyhodnú bilanciu 49-0. Je málo pravdepodobné, že by Conor McGregor, ktorý nikdy neodohral súťažný zápas v boxe, tak skúseného boxera zdolal. "Keby sa bojovalo v klietke podľa pravidiel MMA, Mayweather je bez šance. Bude sa však boxovať a ako ja hovorím, toto je naša obývačka, a preto podľa mňa McGregor nemá šancu. Už to síce nie je ten Floyd Mayweather čo predtým, vracia sa po určitej pauze a to nikdy nie je jednoduché, ale stále je to velikán," uviedol pre TASR Tomi Kid Kovács.

Bývalý slovenský boxer si myslí, že tento zápas bude mať veľký význam predovšetkým z marketingového hľadiska a športové pôjde mierne do úzadia. "Zápasu spravili perfektný marketing, mali to vopred veľmi dobre premyslené, napokon rozpráva sa o tom už druhý rok. Jednoducho ľudia sú zvedaví, ako to dopadne aj napriek tomu, že favorit je jasný," dodal  pre agentúru Kovács.