Main Content

Možný problém v Barcelone: Neymara urazil kandidát na hlavného trénera

utorok, 9. máj 2017 13:21 | Autor: Jakub Mihálik

Možný problém v Barcelone: Neymara urazil kandidát na hlavného trénera
Možný problém v Barcelone: Neymara urazil kandidát na hlavného trénera | zdroj: © TASR

„Ak budeš takto pokračovať, skončíš ako Ronaldinho!,“ dotkol sa Neymara jeden z kandidátov na uvoľnený trénerský post.

Španielsky denník Marca prišiel v pondelok s informáciou, podľa ktorej to počas tréningu FC Barcelona zaiskrilo medzi asistentom trénera Juanom Carlosom Unzuém a Neymarom. Obaja protagonisti sa pochytili pred zvyškom tímu. 

„Ak budeš takto pokračovať, skončíš ako Ronaldinho,“ povedal údajne Unzue Neymarovi, narážajúc na jeho správanie mimo ihriska. Brazílskej hviezdy sa to dotklo, aj kvôli tomu, že Ronaldinha považuje za svoj vzor a s loptovým kúzelníkom má veľmi priateľské vzťahy. 

Unzué mal podľa informácií španielskych médií sledovať prehovorenie do duše hráčovi, ktorý podľa neho riskuje so svojou kariéreou. Ak by sa sústredil viac na futbal, bol by výkonnostne ešte vyššie ako doteraz. 

Madridské denníky hovoria o tom, že Unzué viedol rozhovory s viacerými hráčmi Blaugranes pred tým, ako sa definitívne oznámi jeho vymenovanie za hlavného trénera Barcelony. Dlhodobejšie je jedným z favoritov na uvoľnený post po Luisovi Enriquem. 

Pre Barcelonu môže byť táto roztržka potenciálnym problémom. Neymar je terčom špekulácií o odchode z Camp Nou a prípadné nezhody s novým hlavným trénerom môžu jeho odchod urýchliť.